Az én életem a hegy

A hegy nekem a kedvesem mindenestől ahogy van. Meredek falakkal,vőlgyekkel, tavakkal,vizesésekkel,erdőkkel,álatokkal,hóval,esővel,viharral.

Ha sokat vagy a természetbenn sokmindent megtanulhatsz  a madaraktól  a fáktól  a felhőktöl  egy kicsitt furán tünik de ez a valóság.

A legfontosab hogy a hegy igazi tanítód lehet egy igazi élet iskolája .A hegy elfogad,  vagy nem fogad el ha tiszteled ő is tisztel ha nem tiszteled végzetes is lehet és ez a vég.

Három gyerekem van,az elsö kettőt a hegyen neveltem,a harmadik kicsi.

Őt is megakarom tanitani mit jelent a hegy mert én megvagyok gyöződve hogy nagyon sok ember sokal magabiztosab lene ha megtanulná  a természettel harmoniábann élni.

Menedékház gondnok voltam tizennyolc és fél évet az egyeskő menedékháznál.

Nagyon sok embert láttam egyesek imádták a hegyeket ezeket távolról felismertem érződöt az  energia  ami kisugárzott belőllük,mások feljöttek hogy eldicsekedjenek  másoknak.

Én továbbra is kirándulásokat akarok szervezni A családommal és veletek Azok akik szeretnétek a hegyre menni hogy örüljetek a természetnek .

 A  hegyre járas egy olyan sport amit általabann elég konnyü kezdésnek elég egy minimális felszereles egy jó felső  égy harom évszakos túracipő egy hátizsák és egy hálozsák.

 Miután az élet Bukorestbe hozott rájöttem hogy nem tudok  a hegyek nélkül élni.

Eldöntöttem hogy kirándulásokat fogok szervezni azoknak az embereknek akik a hegyre szeretnétek menni hogy gyönyörű helyeket ismerhessetek meg.  

Kirándulásokat szervezek azokbann a hegységekbenn ahol elég kevesen látogatnak el mint például Nagyhagymás, Kelemen  havasok,Radnai havasok,Máramarosi havasok,  Csalhó.

Azt szeretném hogy a közepes fizikai képeséggel rendelkező emberek is tudjanak jönni.

Ugyanakkor sátor táborokat szeretnék szervezni családoknak, gyerekeknek.

Szerintem nagyon fontos hogy megtanithassuk gyerekeinket a legegyszerüb túlélési technikákra  és hogy mit tehetünk a hegyen és mit nem .

Nagyon remélem hogy sikerrel jár a tervem és megoszthatom veletek  a majd két évtizedes elet tapasztalatomat a hegyen.Napfényes ösvényt.

Reklámok

Névjegy turepemunte
Am fost cabanier timp de aproape 20 ani la cabana Piatra Singuratica in muntii Hasmas

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: